Mijn huis, mijn comfort

Vaillant helpt jouw bedrijf groeien - Word lid van onze professionele community

Vertrouw op onze ondersteuning bij elk project en werk mee aan een duurzame toekomst.

Twee techniekers

Waarom kiezen voor Vaillant?

Over Vaillant

150 jaar ervaring in warmtetechnologie. Verwarming, koeling en warm water vormen jouw vakgebied én het onze.

Duurzaamheid

Een duurzame toekomst begint vandaag al. Om dat te realiseren richten we ons nu al op de oplossingen van morgen. Daarbij focussen we op 3 strategische prioriteiten.

Oplossingen

Word je lid? Dan maak je meteen kennis met ons team van professionelen. Zij ondersteunen jou bij vragen en problemen.

Ondersteuning

Als lid van onze professionele community krijg je de kans om je kennis, technische vaardigheden en marketingcommunicatie verder aan te scherpen.

Onze 3 strategische prioriteiten

Een duurzame toekomst begint vandaag al. Om dat te realiseren richten we ons nu al op de oplossingen van morgen. Daarbij focussen we op 3 strategische prioriteiten.

Zeer efficiënte condensatieketels

Zeer efficiënte condensatieketels

Gastechnologie blijft ook na 2050 een belangrijke pijler van de verwarmingsmarkt én een kosteneffectieve langetermijnoplossing voor bestaande gebouwen. We willen dan ook onze leidende positie hierin uitbouwen. We ontwikkelen klimaatvriendelijke gastoestellen, die ook op “groen” gas kunnen draaien.

Duurzame warmtepompen

Duurzame warmtepompen

Warmtepompen zijn de verwarmingssystemen van de toekomst. Ze halen energie uit hernieuwbare bronnen, waardoor ze geen CO₂-uitstoot genereren. Met dit groeiende productsegment leveren we een belangrijke bijdrage aan het koolstofarm maken van de bouwsector.

Slimme digitale oplossingen

Slimme digitale oplossingen

Digitalisering is zichtbaar in de hele Vaillant Group. We ontwikkelen gestroomlijnde processen en breiden onze activiteiten uit via digitale modellen. Op die manier bieden we onze klanten nieuwe diensten en energiebeheeroplossingen op maat. We helpen onze partners om hun dienstverlening en processen te optimaliseren.

Onze service

Deze ondersteuning krijg je van ons, bij elk project
Technische ondersteuning

Technische ondersteuning


Aan de hand van verschillende tools en een ruim gamma aan documentatie ontvang je gerichte technische ondersteuning, Denk maar aan snelgidsen, installatievoorschriften, prijslijsten, onderhoudshandleidingen, premiedocumenten, technische fiches en lastenboeken. Daarnaast voorzien we tools om systeemschema's op te zoeken, een opbrengstberekening te maken en eenvoudig offertes op te maken om meeten aan de klant te bezorgen. Met de app showPOINT maak je zelfs gebruik van augmented reality om een warmtepomp levensecht weer te geven.

Nog één stap en je kan genieten van de voordelen!

Samen werken we aan een groene toekomst

HVAC-technologie is zowel jouw vakgebied als de onze – en tegelijkertijd is het een van de belangrijkste aandachtspunten voor energietransitie. Laten we samen zorgen voor een beter klimaat in elk huis en in onze omgeving. Laten we de juiste weg vinden naar een toekomst waarin verwarming en warm water beschikbaar zijn zonder CO2-uitstoot.

Spelend kind